П`ятниця
29 Березня 2024
15:44
Архів записів
Погода
Наше опитування
Чи пишаєтесь Ви своїм містом?
Всього відповідей: 343
Цей день в історії
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Податковий вісник
Податковий вісник
Військовий вісник
Військовий вісник
Слово народу
Слово народу
Форма входу
Новини
Друзі сайту
Тростянець
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Валки

Головна » 2012 » Жовтень » 18 » Реконструкція легкоатлетичного манежу в Валках
11:45
Реконструкція легкоатлетичного манежу в Валках

Нарада за участю голови Харківської обласної ради Сергія Чернова, першого заступника Олени Олешко, голови облдержадміністрації Михайла Добкіна, заступника Євгена Савіна, керівників Борівського району, керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, голови районних державних адміністрацій та міст обласного значення, профільних заступників по галузі «Фізична культура та спорт», начальників відділів фізичної культури та спорту районних державних адміністрацій, виконкомів міських рад, голови селищних, сільських рад. 

До делегації Валківського району увійшли: голова Валківської райдержадміністрації Малявін М.О., керуюча справами Валківської районної ради Котенко Т.М. та сільські та селищні голови.

 Заступник голови Харківської ОДА Євген Савін у ході наради, присвяченої розвитку фізкультури і спорту в області, розповів про те, що в 2013-2015 рр. планується введення в експлуатацію фізкультурно-оздоровчих комплексів в містах Вовчанськ, Первомайський та Лозова, а також ще в 7 районних центрах Харківської області. Крім того, буде розпочато будівництво басейну в Ізюмі.

«Щорічно в Харківській області будуть встановлюватися не менше 20 спортивних майданчиків та 30 тренажерних комплексів, - зазначив Євген Савін, - також планується завершення реконструкції стадіону «Авангард» у Змієві, фізкультурно-оздоровчого комплексу дитячо-юнацької спортивної школи «Донець» у місті Ізюмі, басейну Палацу спорту в місті Балаклія і легкоатлетичного манежу в Валках».

Євген Савін підкреслив, що питання збереження та розвитку спортивної інфраструктури області є пріоритетними й актуальними. «З урахуванням пропозицій від районних державних адміністрацій, органів місцевого самоврядування обласною державною адміністрацією будуть затверджені плани конкретних дій щодо розвитку спортивної інфраструктури області та відродженню фізичної культури в сільській місцевості на період до 2015 року», - сказав заступник голови ХОДА.


ЗА МАТЕРІАЛАМИ:http://kharkivoda.gov.ua/

Переглядів: 839 | Додав: JuliaK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Валки запрошують
Фото дня
Платежі online
Поділись із друзями
ФОТОпослуги
ФОТОпослуги
Мапа міста
Фото дня
Ми в соцмережах