Субота
20 Квітня 2024
00:16
Архів записів
Погода
Наше опитування
Чи пишаєтесь Ви своїм містом?
Всього відповідей: 343
Цей день в історії
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Податковий вісник
Податковий вісник
Військовий вісник
Військовий вісник
Слово народу
Слово народу
Форма входу
Новини
Друзі сайту
Тростянець
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Валки

Головна » 2013 » Серпень » 26 » Подорожі Україною
18:24
Подорожі Україною

Подорож, як найбільша і найсерйозніша наука, дозволяє нам знов віднайти себе» 

(А. Камю)

Завжди цікаво відкрити щось нове, побачити інший спосіб життя, зустріти різних людей, спробувати різну їжу, послухати різні музичні ритми і зробити багато фотографій. 

Наша країна досить різна, різняться традиції українців на Сході та на Заході нашої держави. Та навіть мова дещо відрізняється: російськомовний схід і південь та україномовній захід, свої діалекти та інше. Архітектура… Собори, церкви, дзвіниці, каплиці, храми. Вузькі вулички та аромат кави Львова, Харків - перша столиця України, промисловий та зелений Донецьк, неймовірно довгий Кривий Ріг, українська Полтава, золотоверхий Київ, металургійний Луганськ, історична Полтава, Суми - місто на 3 річках (Псел, Сумка, Стрілка), неймовірний Дніпропетровськ, місто Гетьманщини і козацького Чернігівського полку, індустріальне Запоріжжя, Сімферополь - місто на північних схилах Кримських гір.

Кожне місто несе в собі щось своє, щось, що відрізняє його від інших міст України, що робить його унікальним, неймовірним и привабливим. Це є люди, архітектура, природа, традиції, та навіть такі дрібниці, як вітрини крамниць, вказівники, транспортні квитки, аромати, емоції перехожих.

Перша ліпша нагода, необхідні речі, фотоапарат або відеокамера, квиток на потяг чи автобус – і ти вже відкриваєш щось нове для себе в Україні, ти в пошуці нових вражень, емоцій, відчуттів, а може навіть себе…

Визначні пам'ятки міста, старі церкви і замки, види гір, озер, долин, рівнин, водопадів, лісів, різні види дерев, квітів і рослин, тварин і птахів – все це рідна країна, країна, яку ти пізнаєш, подорожуючи. Ні телебачення, ні радіо, ні газети, ні Інтернет ніколи не відкриють вам міста та села України.

В кожного життя складається по-різному. Хтось наполегливо працює без вихідних, хтось навчається, хтось сидить вдома перед телевізором. Хтось живе на березі моря, а хтось моря ніколи в своєму житті не бачив. Хтось живе в горах, а хтось мріє їх побачити. Хтось підкорює шахти, а хтось навіть не чув про них. Хтось виріс в селі серед лісів та полів, а хтось в великому місті серед шуму авто. Ми всі такі різні. Але об’єднує всіх нас право на відпочинок, на подорож. Час плине досить швидко. Життя не стоїть на місці. Живіть кожною хвилиною, живіть яскраво, заповнюйте своє життя всіма барвами веселки – подорожуйте!

 

Свої подорожі я розпочала в 2009 році.

Більше ніж 18 тис. км за 4 роки. З 24 областей України та АР Крим відвідала 11 адміністративно-територіальних одиниць (Дніпропетровськ, Донецьк, Запоріжжя, Київ, Луганськ, Львів, Полтава, Сімферополь, Суми, Харків, Чернігів). Але мої подорожі не обмежувались великими містами. Також вдалось побувати в Алушті, Ялті, Охтирці, Лебедині, Тростянці, Богодухові, Краснограді, Кам'янець-Подільському, Хотині. Мета поїздок була досить різною – навчання, робота, футбол та звичайна цікавість, бажання побачити щось нове та цікаве.

Жодна поїздка не обійшлась без друзів, без людей, на яких можна покластись. Гарна компанія – запорука неймовірної поїздки.

Потяги, автобуси… Скільки було цікавого в дорозі – хропіння якоїсь бабусі в потязі, кумедний кондуктор тролейбуса, якісь листівки, дивні надписи.

Вокзали, сквери, церкви, вулиці, перехожі… Все це залишилось в пам’яті та на фото. Сотні фото, своєрідні фотоархіви кожного міста. 


Дніпропетровськ


Донецьк



 

Запоріжжя




Київ



Луганськ



Львів





Полтава

  


Сімферопорль
 
  

Суми


 

Харків




Чернігів





Тростянець (Сумська область)





Лебедин (Сумська область)



Десна (Чернігівська область)



Охтирка (Сумська область)



Хотин (Чернівецька область)



Кам'янець-Подільський (Хмельницька область)



Шарівка (Харківська область)

  

Бакота(Хмельницька область)

  
Переглядів: 747 | Додав: JuliaK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Валки запрошують
Фото дня
Платежі online
Поділись із друзями
ФОТОпослуги
ФОТОпослуги
Мапа міста
Фото дня
Ми в соцмережах