Четвер
28 Березня 2024
21:44
Архів записів
Погода
Наше опитування
Чи пишаєтесь Ви своїм містом?
Всього відповідей: 343
Цей день в історії
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Податковий вісник
Податковий вісник
Військовий вісник
Військовий вісник
Слово народу
Слово народу
Форма входу
Новини
Друзі сайту
Тростянець
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Валки

Головна » 2013 » Лютий » 15 » Наркоман-крадій проведе за ґратами чотири роки
11:38
Наркоман-крадій проведе за ґратами чотири роки

Нещодавно Валківський районний суд Харківської області призначив покарання 42-річному чоловікові, який звинувачений у скоєнні низки крадіжок та дій із наркотичними засобами. Його засуджено на чотири роки позбавлення волі.

На початку зими минулого року 42-річний житель Харківської області проник на подвір’я домоволодіння одного з сіл Валківського району, через дах потрапив до будинку та «прибрав до рук» господарське майно. Коли цей номер пройшов, він через декілька днів поїхав до іншого села та викрав з дачного домоволодіння домашні речі. 

Але любитель чужого добра не врахував той факт, що працівники міліції почали його розшук відразу ж після надходження першої заяви про крадіжку з приватного домоволодіння. Яке ж було його здивування, коли правоохоронці прийшли до нього з незаперечними фактами скоєних ним злочинів.

Крім того, під час слідства міліціонери встановили його причетність до зберігання наркотиків. Справа в тому, що підозрюваний з цього приводу раніше мав проблеми з законом і стояв на обліку у лікаря-нарколога. Любитель наркотичного «зілля» не відмовляв собі в задоволенні збирати коноплі та вживати небезпечну наркотичну речовину – канабіс. Чоловіка на гарячому затримали дільничні інспектори міліції, які виявили у нього в рюкзаку пакет з коноплями.

За даними фактами були порушені кримінальні справи за злочини, передбачені ч. 2 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, вчинені повторно» та за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.

Нещодавно Валківський районний суд врахував всі звинувачення та призначив покарання у вигляді 4 років позбавлення волі.


ЗА МАТЕРІАЛАМИ:  http://police.kharkov.ua/

Переглядів: 600 | Додав: JuliaK | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Валки запрошують
Фото дня
Платежі online
Поділись із друзями
ФОТОпослуги
ФОТОпослуги
Мапа міста
Фото дня
Ми в соцмережах