Четвер
25 Квітня 2024
02:59
Архів записів
Погода
Наше опитування
Чи пишаєтесь Ви своїм містом?
Всього відповідей: 343
Цей день в історії
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Податковий вісник
Податковий вісник
Військовий вісник
Військовий вісник
Слово народу
Слово народу
Форма входу
Новини
Друзі сайту
Тростянець
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Валки

Головна » 2013 » Квітень » 25 » Жага до випивки підвела під кримінальну статтю
16:46
Жага до випивки підвела під кримінальну статтю

Нещодавно до чергової частини Валківського РВ звернулася жителька міста Харкова. Вона повідомила, що невідомі особи пошкодили вікно в її дачному домоволодінні, яке знаходиться в селищі Огульці Валківського району, та викрали домашні речі: санки, алюмінієву каністру та … станок для гоління.

На місце пригоди одразу виїхала слідчо–оперативна група, працівники якої провели подворовий обхід з метою встановлення свідків злочину. В результаті проведеної роботи в поле зору міліціонерів потрапив 59 – річний місцевий мешканець та його 30-річна сусідка.

Чоловік розповів, що запросив жінку до свого домоволодіння з самого ранку, де вони деякий час разом вживали алкогольні напої. Коли спиртне скінчилося, весела компанія почала ламати голову, де ще роздобути добавки. Але, як з’ясувалося, що ні в чоловіка, ні в його сусідки грошей не було. Ось вони разом і вирішили залізти до чужого дачного домоволодіння, розташованого на сусідній вулиці. Зловмисники напевно знали, що ніхто заважати їх не буде, бо господарі відвідують дачний будинок раз на місяць. . Викравши особисті речі потерпілої, вони пішли селом, намагаючись виручити за свій улов хоч якусь копійчину. 

Але зробити цього вони навіть не встигли, бо були оперативно затримані працівниками міліції.

Слідчим відділом Валківського РВ (з обслуговування Валківського та Коломацького районів) ГУМВС України в Харківській області відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



ЗА МАТЕРІАЛАМИ: http://police.kharkov.ua/

Переглядів: 599 | Додав: JuliaK | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Валки запрошують
Фото дня
Платежі online
Поділись із друзями
ФОТОпослуги
ФОТОпослуги
Мапа міста
Фото дня
Ми в соцмережах