Середа
24 Квітня 2024
01:12
Архів записів
Погода
Наше опитування
Чи пишаєтесь Ви своїм містом?
Всього відповідей: 343
Цей день в історії
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Пошук
Податковий вісник
Податковий вісник
Військовий вісник
Військовий вісник
Слово народу
Слово народу
Форма входу
Новини
Друзі сайту
Тростянець
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Валки

Головна » 2013 » Лютий » 7 » Засуджено водія, винного у загибелі свого товариша
12:32
Засуджено водія, винного у загибелі свого товариша

У квітні минулого року 27-річний житель села Бараново Валківського району приїхав на своєму мотоциклі МТ-10 у село Новий Мерчик у гості до приятеля. Там до них приєднався ще один товариш. Разом вони почали відзначати зустріч, на якій не обійшлося без самогону. Ввечері прийшла мати гостинного господаря, яка була невдоволена, що син п’є оковиту з друзями. Щоб уникнути сварки, дружки вирішили на мотоциклі поїхати в сусіднє село та продовжити п’янку.

Поїхавши в нічний час по ґрунтовій дорозі, п’яний водій не зреагував на ями та, не справившись з керуванням, його мотоцикл перевернувся. Двоє хлопців випали, а третій опинився притиснутим транспортом. Молодики намагалися викликати швидку допомогу, але мобільного зв’язку не було, тому хлопці відвезли травмованого товариша додому і вже там викликали медиків. Але хлопця доставили додому занадто пізно, він помер у матері на руках.

За даним фактом слідчі Валківського РВ (з обслуговування Валківського та Коломацького районів) ГУМВС України в Харківській області порушили кримінальну справу за злочин, передбачений ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Слідчі встановили, що водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сів на несправний мотоцикл. Експертиза показала повний знос протектора шини переднього колеса, а в бічному причепі було закріплене сидіння, яке не передбачене конструкцією даного транспортного засобу.

У судовому засідання підсудний визнав себе повністю винним. Валківський районний суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком 3 років та 6 місяців з позбавленням права керувати транспортним засобом на 3 роки.


ЗА МАТЕРІАЛАМИ : http://police.kharkov.ua

Переглядів: 685 | Додав: JuliaK | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
ComForm">
avatar
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Валки запрошують
Фото дня
Платежі online
Поділись із друзями
ФОТОпослуги
ФОТОпослуги
Мапа міста
Фото дня
Ми в соцмережах